Aktuális Akciók

Ezen az oldalon mindig értesülhetsz a legfrissebb kedvezményekről!

A TrafikPontok Pécs Törzsvásárlói Program célja, hogy a csatlakozó vásárlóinknak különleges kedvezményeket biztosítson. Visszatérő vevőink fontosak a számunkra, így folyamatosan új akciókkal kedveskedünk nekik, amelyek többségét névre szóló törzsvásárlói plasztik-kártyájuk felmutatásával érvényesíthetnek, már 15 üzletben városszerte.

 

Még nem vagy törzsvásárló?

Regisztrálj és vásárolj akciósan Te is a TrafikPontok Pécs üzletekben! Csak pár perc az egész!

 

totszvasalo_leszek_gomb

 

Mi díjazzuk a hűséged! Nézd meg aktuális akciós kínálatunkat és gyere el valamelyik üzletünkbe!

 

Az alábbi akciók a visszavonásig érvényesek!*


Törzsvásárlók figyelem! 

Megérkezett a tejes italok új generációja! Ez nem kávé, ez HELL energy coffee!

Szereted az energiaitalt és a kávét?

Az Energy Coffee-t neked találták ki, ha igazi kávéélményre vágysz, folyton az újdonságokat keresed és fontos számodra a minőség. Nyiss a világra, ragadd meg a pillanatot – töltődj fel energiával és élvezd a frissítő Energy Coffee ízt! Hamarosan a TrafikPontok üzletekben!

 

IMG_4786Cool Caps mentolos cukorka – Már kapható a TrafikPontok üzleteiben!

A Coll Caps a legújabb, 2 rétegű, kettős hatású lehellet frissítő mentolos cukorka. Először a szádban elolvad a külső réteg, ezzel biztosítva hűs mentolos leheletet. A kemény belső cukorkát nyeld le, és a gyomrodban aktiválódik. Így a Cool Caps 2X hosszabb ideig biztosít friss leheletet. Egy kémcső 18 szemet tartalmaz, szuper, designos kiszerelésben, melyet 399.- áron vásárolhatsz meg üzleteinkben! Ugorj be a hozzád legközelebbi TrafikPontba! 🙂

 

Mindened a fagyi és a kávé? Akkor ezt a terméket imádni fogod!

Kedves vásárlóink!

Egy igazi újdonsággal várunk benneteket a belváros szívében, az Irgalmasok u. 22. szám alatti TrafikPontok üzletünkben! A Cream – Caffe egy hideg, lágy, krémes, kanalazható kávé alapú fagylalt, amit biztosan imádni fogsz az egyre melegebb napokon, ha a kávé és a fagyi szerelmese vagy! Ha a belvárosban jársz, akkor feltétlen ugorj be üzletünkbe és kóstold meg újdonságunkat!

 

10% kedvezmény a főzött kávéra minden tüke kártyával rendelkező vásárlónknak!

Ugye te is szereted a frissen főzött kávé illatát?

Ha rendelkezel tüke kártyával akkor ugorj be a hozzád legközelebbi TrafikPontok üzletbe és pörgesd fel magad egy igazi főzött fekete kávéval, most 10% kedvezménnyel. Kezdd a komor reggeleket nálunk, hogy jól induljon a nap!

 

 Változatos Hűségakciók

Használd a Törzsvásárlói kártyádat minden vásárlás alkalmával! Udvarias kiszolgálással, változatos termékekkel és kellemes trafik hangulattal várunk! Figyeld hírleveleinket és az üzleteinkben kihelyezett plakátokat, hogy mindig értesülj a kedvezményes termékeinkről!

 

15 üzletünk közül mindig találsz egyet a közelben. Nézd meg a térképen üzleteink elérhetőségét és pontos nyitva tartását!

  

Felhívjuk figyelmedet, hogy az akcióban részt vevő árusított termékcsoportok köre korlátozott! Kizárólag csak az alábbi termékekre vonatkozhatnak Törzsvásárlói kedvezmények: ásványvizek, üdítőitalok, energiaitalok, alkoholos italok, kávék és egyéb időszaki termékek.

A Hűségprogramban az internetes főoldalon található térképen feltüntetett üzletek többsége részt vesz. A kínálat üzletenként eltérő lehet.

Az akciós termékek a készlet erejéig érhetőek el!

 *A Hűségprogram ajánlatai nem elérhetőek a következő üzleteinkben: H-7634 Pécs, Makay út 18. és H-7624 Pécs, Bálicsi út 3/1.

 

Oszd meg Te is!