Aktuális Akciók

Ezen az oldalon mindig értesülhetsz a legfrissebb kedvezményekről!

A TrafikPontok Pécs Törzsvásárlói Program célja, hogy a csatlakozó vásárlóinknak különleges kedvezményeket biztosítson. Visszatérő vevőink fontosak a számunkra, így folyamatosan új akciókkal kedveskedünk nekik, amelyek többségét névre szóló törzsvásárlói plasztik-kártyájuk felmutatásával érvényesíthetnek, már 15 üzletben városszerte.

 

Még nem vagy törzsvásárló?

Regisztrálj és vásárolj akciósan Te is a TrafikPontok Pécs üzletekben! Csak pár perc az egész!

 

totszvasalo_leszek_gomb

 

Mi díjazzuk a hűséged! Nézd meg aktuális akciós kínálatunkat és gyere el valamelyik üzletünkbe!

 

Az alábbi akciók a visszavonásig érvényesek!*

 

Pörgesd fel magad akciós Tchibo Family kávénkkal!

Tchibo Family kávé ára: 499 Ft / 250 gramm  (Törzsvásárlói kártyával 10% kedvezménnyel 449 Ft!)

Nincs is jobb az őszi hónapokban, mint egy reggeli meleg kávé munkába indulás előtt. Ugye jól hangzik? Ehhez kínáljuk most 250 grammos Tchibo Family kávénkat, amely kedvezményesen  vásárolható meg a TrafikPontok üzleteiben, ráadásul ha felmutatod törzsvásárlói kártyádat, akkor plusz 10% kedvezményt kaphatsz az árból! Ugorj be hozzánk és élj a kedvezménnyel! Ide kattintva keresheted meg a neked útba eső üzletünk egyikét: http://trafikpontokpecs.hu/gyere-be/

 

Rágogumik -10% kedvezménnyelMinden rágógumi 10% kedvezménnyel vásárolható meg!

Törzsvásárlók figyelem! 

Aktuális akcióink keretében most minden rágógumi 10% kedvezménnyel vásárolható meg! Ugorj be a hozzád legközelebbi TrafikPontok üzletünk egyikébe és élj a kedvezménnyel!  de kattintva keresheted meg a neked útba eső üzletünk egyikét: http://trafikpontokpecs.hu/gyere-be/

 

10% kedvezmény a főzött kávéra minden tüke kártyával rendelkező vásárlónknak!

Ugye te is szereted a frissen főzött kávé illatát?

Ha rendelkezel tüke kártyával akkor ugorj be a hozzád legközelebbi TrafikPontok üzletbe és pörgesd fel magad egy igazi főzött fekete kávéval, most 10% kedvezménnyel. Kezdd a komor reggeleket nálunk, hogy jól induljon a nap!

 

 Változatos Hűségakciók

Használd a Törzsvásárlói kártyádat minden vásárlás alkalmával! Udvarias kiszolgálással, változatos termékekkel és kellemes trafik hangulattal várunk! Figyeld hírleveleinket és az üzleteinkben kihelyezett plakátokat, hogy mindig értesülj a kedvezményes termékeinkről!

 

15 üzletünk közül mindig találsz egyet a közelben. Nézd meg a térképen üzleteink elérhetőségét és pontos nyitva tartását!

  

Felhívjuk figyelmedet, hogy az akcióban részt vevő árusított termékcsoportok köre korlátozott! Kizárólag csak az alábbi termékekre vonatkozhatnak Törzsvásárlói kedvezmények: ásványvizek, üdítőitalok, energiaitalok, alkoholos italok, kávék és egyéb időszaki termékek.

A Hűségprogramban az internetes főoldalon található térképen feltüntetett üzletek többsége részt vesz. A kínálat üzletenként eltérő lehet.

Az akciós termékek a készlet erejéig érhetőek el!

 *A Hűségprogram ajánlatai nem elérhetőek a következő üzleteinkben: H-7634 Pécs, Makay út 18. és H-7624 Pécs, Bálicsi út 3/1.

 

Oszd meg Te is!