Aktuális Akciók

Ezen az oldalon mindig értesülhetsz a legfrissebb kedvezményekről!

A TrafikPontok Pécs Törzsvásárlói Program célja, hogy a csatlakozó vásárlóinknak különleges kedvezményeket biztosítson. Visszatérő vevőink fontosak a számunkra, így folyamatosan új akciókkal kedveskedünk nekik, amelyek többségét névre szóló törzsvásárlói plasztik-kártyájuk felmutatásával érvényesíthetnek, már 15 üzletben városszerte.

 

Még nem vagy törzsvásárló?

Regisztrálj és vásárolj akciósan Te is a TrafikPontok Pécs üzletekben! Csak pár perc az egész!

 

totszvasalo_leszek_gomb

 

Mi díjazzuk a hűséged! Nézd meg aktuális akciós kínálatunkat és gyere el valamelyik üzletünkbe!

 

Az alábbi akciók a visszavonásig érvényesek!*

 

Pörgesd fel magad akciós Tchibo Family kávénkkal!

Tchibo Family kávé ára: 499 Ft / 250 gramm  (Törzsvásárlói kártyával 10% kedvezménnyel 449 Ft!)

Nincs is jobb a hideg téli hónapokban, mint egy reggeli meleg kávé munkába indulás előtt. Ugye jól hangzik? Ehhez kínáljuk most 250 grammos Tchibo Family kávénkat, amely kedvezményesen  vásárolható meg a TrafikPontok üzleteiben, ráadásul ha felmutatod törzsvásárlói kártyádat, akkor plusz 10% kedvezményt kaphatsz az árból! Ugorj be hozzánk és élj a kedvezménnyel! Ide kattintva keresheted meg a neked útba eső üzletünk egyikét: http://trafikpontokpecs.hu/gyere-be/

 

Rágogumik -10% kedvezménnyelMinden rágógumi 10% kedvezménnyel vásárolható meg!

Törzsvásárlók figyelem! 

Aktuális akcióink keretében most minden rágógumi 10% kedvezménnyel vásárolható meg! Ugorj be a hozzád legközelebbi TrafikPontok üzletünk egyikébe és élj a kedvezménnyel!  de kattintva keresheted meg a neked útba eső üzletünk egyikét: http://trafikpontokpecs.hu/gyere-be/

 

10% kedvezmény a főzött kávéra minden tüke kártyával rendelkező vásárlónknak!

Ugye te is szereted a frissen főzött kávé illatát?

Ha rendelkezel tüke kártyával akkor ugorj be a hozzád legközelebbi TrafikPontok üzletbe és pörgesd fel magad egy igazi főzött fekete kávéval, most 10% kedvezménnyel. Kezdd a komor reggeleket nálunk, hogy jól induljon a nap!

 

 Változatos Hűségakciók

Használd a Törzsvásárlói kártyádat minden vásárlás alkalmával! Udvarias kiszolgálással, változatos termékekkel és kellemes trafik hangulattal várunk! Figyeld hírleveleinket és az üzleteinkben kihelyezett plakátokat, hogy mindig értesülj a kedvezményes termékeinkről!

 

15 üzletünk közül mindig találsz egyet a közelben. Nézd meg a térképen üzleteink elérhetőségét és pontos nyitva tartását!

  

Felhívjuk figyelmedet, hogy az akcióban részt vevő árusított termékcsoportok köre korlátozott! Kizárólag csak az alábbi termékekre vonatkozhatnak Törzsvásárlói kedvezmények: ásványvizek, üdítőitalok, energiaitalok, alkoholos italok, kávék és egyéb időszaki termékek.

A Hűségprogramban az internetes főoldalon található térképen feltüntetett üzletek többsége részt vesz. A kínálat üzletenként eltérő lehet.

Az akciós termékek a készlet erejéig érhetőek el!

 *A Hűségprogram ajánlatai nem elérhetőek a következő üzleteinkben: H-7634 Pécs, Makay út 18. és H-7624 Pécs, Bálicsi út 3/1.

 

Oszd meg Te is!