Aktuális Akciók

Ezen az oldalon mindig értesülhetsz a legfrissebb kedvezményekről!

A TrafikPontok Pécs Törzsvásárlói Program célja, hogy a csatlakozó vásárlóinknak különleges kedvezményeket biztosítson. Visszatérő vevőink fontosak a számunkra, így folyamatosan új akciókkal kedveskedünk nekik, amelyek többségét névre szóló törzsvásárlói plasztik-kártyájuk felmutatásával érvényesíthetnek, már 15 üzletben városszerte.

Még nem vagy törzsvásárló?

Regisztrálj és vásárolj akciósan Te is a TrafikPontok Pécs üzletekben! Csak pár perc az egész!

totszvasalo_leszek_gomb

Mi díjazzuk a hűséged! Nézd meg aktuális akciós kínálatunkat és gyere el valamelyik üzletünkbe!

 

Az alábbi akciók a visszavonásig érvényesek!*


Törzsvásárlók figyelem!

Most minden HELL termékre 10% engedményt adunk!

Szereted az energiaitalt és a kávét?

Akkor az őszi hónapok neked kedveznek a TrafikPontok üzleteiben! Minden HELL energiaital vagy energy coffe 10% kedvezménnyel vásárolható meg városszerte 15 üzletünkben, ha kettőt vásárolsz belőle! Az őszi reggeleken indítsd energiával a napot!  Ugorj be a hozzád legközelebbi üzletünkbe és élj a kedvezményekkel! 🙂

 

Minden rágógumi 10% kedvezménnyel vásárolható meg!

A TrafikPontok üzleteiben fontos számunkra, hogy vásárlóinkat barátságos kiszolgálás és folyamatos kedvezmények várják üzleteinkben, széles termékválasztékkal. Éppen ezért folyamatosan akciókkal készülünk számotokra, ebben a hónapban az energiaitalok mellett a rágógumikat vásárolhatjátok meg kedvezményes áron! Ugorj be hozzánk! 😉

 

 

 10% kedvezmény a főzött kávéra minden tüke kártyával rendelkező vásárlónknak!

Ugye te is szereted a frissen főzött kávé illatát?

Ha rendelkezel tüke kártyával akkor ugorj be a hozzád legközelebbi TrafikPontok üzletbe és pörgesd fel magad egy igazi főzött fekete kávéval, most 10% kedvezménnyel. Kezdd a komor reggeleket nálunk, hogy jól induljon a nap!

 

 

 Változatos Hűségakciók

Használd a Törzsvásárlói kártyádat minden vásárlás alkalmával! Udvarias kiszolgálással, változatos termékekkel és kellemes trafik hangulattal várunk! Figyeld hírleveleinket és az üzleteinkben kihelyezett plakátokat, hogy mindig értesülj a kedvezményes termékeinkről!

15 üzletünk közül mindig találsz egyet a közelben. Nézd meg a térképen üzleteink elérhetőségét és pontos nyitva tartását!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az akcióban részt vevő árusított termékcsoportok köre korlátozott!Kizárólag csak az alábbi termékekre vonatkozhatnak Törzsvásárlói kedvezmények: ásványvizek, üdítőitalok, energiaitalok, alkoholos italok, kávék és egyéb időszaki termékek.

A Hűségprogramban az internetes főoldalon található térképen feltüntetett üzletek többsége részt vesz. A kínálat üzletenként eltérő lehet.

Az akciós termékek a készlet erejéig érhetőek el!

 *A Hűségprogram ajánlatai nem elérhetőek a következő üzleteinkben: H-7634 Pécs, Makay út 18. és H-7624 Pécs, Bálicsi út 3/1.

Oszd meg Te is!